duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Bărbat depistat beat și fără permis de conducere

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat pentru depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. În cadrul activităților, polițiștii au aplicat 251 de amenzi, pentru în valoare totală de peste 96.000 de lei. Totodată, polițiștii au reținut 44 de permise de conducere și retras 3 certificate de înmatriculare.

Un bărbat a fost depistat în timp ce conducea sub influența alcoolului și fără permis. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În noaptea de 29/30 iulie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Melinești au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe DJ605 A, Bodăiești, folosindu-se semnalele acustice și luminoase.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La vederea polițiștilor, conducătorul autoturismului a abandonat vehiculul, deplasându-se în fugă pe un teren arabil, din extravilanul satului Bodăiești. Astfel, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, fiind depistat și imobilizat.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 33 de ani, din comuna Melinești, sat Bodăiești. Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde a refuzat recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, potrivit IPJ Dolj.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și refuzul de recoltare a probelor biologice.

Politica