joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Complexul Oltenia scoate la vânzare Stațiunea Săcelu. Până când se depun ofertele

Complexul Energetic Oltenia (CEO) vinde activele Stațiunii Săcelu, iar cei care sunt interesați pot să depună oferte până pe 17 octombrie anul acesta. CEO scoate la vânzare terenuri, clădiri și plaja de la Săcelu, care ocupă în total zeci de mii de metri pătrați, dorindu-și ca până la începutul anului viitor să găsească un cumpărător pentru activele din cadrul Centrului de Perfecționare și Recuperare a Forței de Muncă – Băile Săcelu, conform pandurul.ro.

A fost lansat anunțul pentru depunerea ofertelor preliminare și neangajante cu privire la procedura de selecție. Potrivit sursei citate, sunt scose la vânzare următoarele imobile, dotări și terenuri: teren aferent imobilului „Bază de tratament”, în suprafață de 3.253,92 mp; teren aferent activului „Plajă împreună cu bazinele de apă minerală”, în suprafață de 10.147,00 mp; teren aferent activului „Centrală termică, spălătorie și parcare”, în suprafață de 1.772,90 mp și aferent fostului activ „Vila 3 și Vila 6”, în suprafață de 416,78 mp; teren aferent imobilului „Bloc de garsoniere”, în suprafață de 1.552,21 mp și teren aferent imobilului „Cantină Restaurant”, în suprafață de 561,00 mp.

Planul de restructurare al CE Oltenia presupune și renunțarea la activitatea de la Săcelu, este explicația companiei pentru vânzare: ”În contextul Planului de decarbonare realizat de CE Oltenia, inclus în Planul de restructurare notificat Comisiei Europene, CE Oltenia intenționează să valorifice/externalizeze/ disponibilizeze activele non-core pe care le deține”, se arată în anunț.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oferta preliminară și neangajantă va fi transmisă electronic sau în original la Registratura CE Oltenia, până la data de 17 octombrie 2022, ora 23:59. În intervalul 18 octombrie – 31 decembrie 2022, se va proceda la verificarea și analizarea ofertelor.

Selecția ofertantilor / achizitorilor / investitorilor se va realiza în urma unui proces de licitație, precedat de depunerea de oferte preliminare și neangajante. Criteriile minime de calificare și criteriile de selecție vor fi anunțate în Caietul de Sarcini aferent etapei angajante, după analiza ofertelor preliminare și neangajante. CE Oltenia va asigura disponibilitatea Regulamentului / Caietului de Sarcini in intervalul cuprins între 1-31 ianuarie 2023.

Foto: Obiective Turistice

Politica