marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Live pe TikTok direct din Penitenciarul Craiova: „Am alergie la retardați”

O angajată din Penitenciar ar fi făcut live pe TikTok din biroul instituției. Aceasta apare îmbrăcată în uniformă, și pare să le răspundă urmăritorilor care comentează în timp real filmulețul ei. Ea adresează injurii și jignește, explicând că „decât să mă descarc pe subalterni, mai bine mă descarc pe fraierii de pe TikTok”. Femeia ar fi angajată la Penitenciarul Craiova, scriu jurnaliștii de la Libertatea, care citează surse oficiale.

Bună, bună. Nu, o ia mă-ta, Radu. Uitați-vă și voi oameni dragi, uitați cum sunteți niște retardați, niște nenorociți, niște jigodii, ăștia care vorbiți urât și după aia îmi spuneți de ce vă răspund eu urât. Uite, de asta, că nu știți să respectați o femeie. Am făcut, mai Serghei, o Academie de Poliție, măi fraiere, ceea ce tu nici 12 clase nu cred că ai. Că altfel nu ai pune asemenea întrebări. Ești retardat rău și dispari că am alergie la retardați”, spune femeia în live-ul publicat pe TikTok.

Ce au transmis reprezentanții IGPR

În urma apariției în spațiul public a unei filmări pe o rețea de socializare, în care o femeie apare adresându-se altor persoane folosind injurii și cuvinte jignitoare, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să facă următoarele precizări: persoana care apare în filmările postate pe o rețea de socializare nu este polițist în Poliția Română”, au transmis reprezentanții IGPR.

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursa foto: https: libertatea.ro

Politica