sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Facebook lansează o nouă funcţie care afişează postările în ordine cronologică inversă

Noua funcție, „Feeds”, le va permite utilizatorilor să vadă postările prietenilor, grupurilor şi paginilor urmărite în ordine cronologică inversă, în loc de ierarhia stabilită de algoritm, scrie CNBC, potrivit News.ro.

Denumită „Feeds”, noua funcţie este o filă dedicată în aplicaţia Facebook care arată cele mai recente postări de la prietenii şi paginile urmărite de utilizatori. Principalul flux de ştiri va fi cunoscut sub numele de „Home” şi va acţiona mai mult ca „un motor de descoperire” bazat pe obiceiurile online ale oamenilor, a spus compania.

„Una dintre cele mai solicitate funcţii pentru Facebook este să se asigure că oamenii nu ratează postările prietenilor. Aşa că astăzi lansăm o filă Feeds în care puteţi vedea postările de la prieteni, grupuri, pagini şi altele, separat, în ordine cronologică”, a spus CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, într-o postare pe Facebook de joi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Această funcţie este practic o revenire la experiența de socializare elementară din trecut, iniţiată de Facebook însăşi, în care fluxul se concentra mai mult pe activitatea prietenilor şi a familiei.

Twitter, care a avut iniţial şi fluxuri cronologice, are o caracteristică similară, care le permite oamenilor să-şi seteze cronologia pentru a afişa numai cele mai recente tweet-uri de la persoanele pe care le urmăresc. Fluxul Feeds, cu postări recente de la prieteni, pagini şi grupuri pe care utilizatorii aleg în mod activ să le urmărească, va include reclame, dar Meta a spus că nu va avea şi postări sugerate pentru utilizatori.

Politica