joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. A venit apa! La noapte, iar fără presiune

Stocurile de apă ale Craiovei au fost refăcute, a anunțat Compania de Apă Oltenia. Mare parte din oraș rămăsese fără apă potabilă din cauza unei avarii produse la rețeaua de alimentare. La noapte însă, presiunea la robinet va fi din nou scăzută.

”Astăzi, 22.07.2022, la ora 9.30, putem spune că s-au refăcut stocurile de apă pentru funcționarea în regim minim continuu, în municipiul Craiova. Urmează ca situația rezervelor să fie comunicată în funcție de evoluția consumurilor, având în vedere că traversăm o perioadă caniculară, cu temperaturi extrem de ridicate”, spun reprezentanții CAO.

Însă, potrivit acestora, pe parcursul nopții, după ora 22.00, se va reduce presiunea, în vederea completării rezervelor de apă ale municipiului, scăderea urmând să fie resimțită de către utilizatori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Compania de Apă Oltenia a anunțat, joi, că rezerva de apă a Craiovei a fost epuizată din cauza unei avarii care s-a produs luni pe aducțiunea de apa Isvarna-Craiova. Angajații Companiei de Apă Oltenia au lucrat continuu pentru remedierea problemei și abia joi au reușit să o facă. In tot acest timp, s-a furnizat apă din rezerva orașului, care, între timp, s-a terminat.

Mare parte din oraș a rămas încă de miercuri noaptea fără apă, fiind asigurată alimentarea doar in zonele cu obiective de importantă majoră precum SJU.

Craiovenii din zonele afectate s-au revoltat pentru că nu au fost anunțați. Joi, in plina zi caniculara nu au avut strop de apă. Abia seara, unii dintre ei au început să primească. Însă cu presiune redusă, ori murdară și doar pentru scurt timp.

Politica