Beat criță la examenul de titularizare! Dascălul a leșinat și a fost luat cu ambulanța

Date:

Un învăţător care a venit beat la examenul de titularizare miercuri, 13 iulie, a leșinat în curtea Inspectoratului Şcolar Judeţean din Botoșani.

Deşi nu ar fi avut ce căuta acolo, bărbatul a ajuns la inspectorat, a mers împleticit prin curte, a dormit cu capul pe o masă şi aproape a căzut în braţele unei secretare, când aceasta a deschis uşa.

A fost chemată ambulanţa, însă profesorul a devenit agresiv și cu personalul medical și a refuzat transportul.

„Şi-a smuls de pe el aparatele de măsurare a funcţiilor vitale, a început să tragă de chederul de la portieră. Era tot mai agitat şi spunea că nu doreşte să meargă la spital. Funcţiile vitale erau în parametri normali şi pacientul a semnat refuzul. Ulterior a părăsit ambulanţa şi curtea instituţiei”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani.

Se pare că învățătorul nu este la prima abatere și a fost internat inclusiv într-o secție de psihiatrie, tot din cauza consumului excesiv de alcool.

Bărbatul preda ca suplinitor la o şcoală dintr-o comună aproape de Botoșani. Acum acesta s-a înscris la examenul de titularizare pentru postul de învăţător, organizat de Inspectoratul Şcolar Județean. Dosarul acestuia a fost, însă, respins, în baza unui certificat de inapt medical pentru a preda în învăţământ, scrie monitorulbt.ro.

Bărbatul a fost refuzat să predea, în baza unei internări pe care a avut-o la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean. În baza acelui document, reprezentanţii IŞJ i-au comunicat în scris că dosarul îi este respins.

La nivelul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani a fost deschisă o anchetă, a anunțat ministrul Educației.

Foto: pixabay

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Anchetă la Penitenciarul Craiova, după un interviu dat de Dincă

Polițiștii doljeni au deschis un dosar penal și fac...

Craiova. Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Craiova și procurorii...

Bucătărie nouă la „Filantropia”

Blocul alimentar al Spitalului "Filantropia" din Craiova a fost...

DGASPC Mehedinți și-a făcut cabinet stomatologic. Și copiii și adulții vor fi tratați

Beneficiarii sistemului de protecție socială din cadrul Direcției Generale...