miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Summitul țărilor de la Marea Caspică: Putin, la o masă uriașă, aproape goală

Președintele rus Vladimir Putin participă la Așgabat la un summit al națiunilor de la Marea Caspică, la care participă și liderii Azerbaidjanului, Kazahstanului, Iranului și Turkmenistanului.

Însă imaginile surprinse de la acest summit contrastează enorm cu imaginea summitului G7, când liderii s-au așezat la o masă rotundă și relativ mică, comparativ cu cea de la reuniunea din Așgabat. O masă uriașă, la care liderii de la Marea Caspică au stat la distanțe de câțiva metri unii de alții.

Foto: Twitter/ Anton Gerashchenko

Imaginea contrastează cu măsuța la care au stat liderii din Marea Britanie, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Statele Unite și Uniunea Europeană la summitul G7, la care au făcut glume pe seama lui Putin, scrie hotnews.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

De altfel, Putin este un obișnuit al meselor cu distanțare socială. Înainte de începerea războiului din Ucraina, el i-a așezat și pe Olaf Scholz, și pe Emmanuel Macron la o masă lungă de şase metri, în timp ce liderul de la Kremlin se afla la un capăt al mesei, iar oaspeții săi la celălalt.

 Putin a plecat pentru prima dată din Rusia de la declanșarea invaziei în Ucraina. Izolat de occident, președintele rus a plecat în vizită în Tadjikistan şi în Turkmenistan.

Foto: Twitter/Francis Scarr

Politica