joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

George Simion, cu înghetață, într-un studio TV, în direct: Data viitoare iau popcorn

Președintele AUR, George Simion, cunoscut pentru ieșirile sale cotroversate, a fost miercuri, 29 iunie, protagonistul unui nou episod bizar. Acesta a mâncat o înghețată în direct la televiziune, în timp ce se afla în platoul postului B1 TV.

„Uneori, oamenii trebuie scoși din caruselul propagandei oficiale și puși în fața realității chiar cu riscul ca unele gesturi pe care le facem să fie clasificate drept ciudate. Nu obișnuiesc să mănânc în studiourile de televiziune sau în întâlniri publice, dar opereta acestei coaliții contra naturii ne pune pe noi, opoziția reală, în ipostaza de spectatori involuntari ai unui spectacol ratat. Când reprezentantul PNL vorbește despre 50 de bani, ajutoare care nu vin, deși au fost promise mai de mult și soluții pe care toată lumea le-a pus în aplicare de mult, iar guvernul generalului le caută unde știe că nu le va găsi, prefer postura de spectator. Data viitoare iau popcorn”, a spus liderul AUR pentru Libertatea.

Politicianul a fost invitat în emisiunea „Sub semnul întrebării”, moderată de Robert Turcescu, pentru a discuta despre inițiativa AUR de suspendare a președintelui Klaus Iohannis. Alături de acesta s-a aflat și Mario de Mezzo, vicepreședintele PNL Sector 5, iar în debutul emisiunii, George Simion a fost surprins mușcând dintr-o înghețată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Un exercițiu civic, care arată rata de nefavorabilitate pentru actualul președinte și faptul că în Parlament nu există o opoziție la actualul președinte în afară de AUR. Suntem singurul critic la adresa președintelui Iohannis, PSD-ul fiind un partid obedient”, a afirmat George Simion, la B1 TV, încercând să explice demersul partidului său privind suspendarea șefului statului.

„PSD-ul este executantul perfect pentru Klaus Iohannis, care îl mai și urechează. (…) Noi am vrut să arătăm situația de fapt, dacă nu era evident pentru toată lumea. La brelocul lui Klaus Iohannis sunt anumite partide, cel care l-a trimis la Cotroceni, PSD-ul și USR-ul. Astea sunt partidele care îl susțin pe dl. Klaus Iohannis, acest lider de anvergură europeană, mondială… Noi ne plasăm în opoziție, este unul dintre lucrurile care ne diferențiază clar față de PSD-ul domnului Marcel Ciolacu, domnului Grindeanu și domnului Dîncu”, a mai spus liderul AUR în emisiunea de la B1 TV.

Foto: captură video

Politica