vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ivan menține CSU neînvinsă în amicale!

Oltenii au încheiat la egalitate cu campioana Azerbaidjanului. Care au fost concluziile lui Balint după joc

CSU Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Qarabag, acesta fiind cel de-al doilea joc test susținut în cantonamentul din Austria. Campioana Azerbaidjanului a deschis scorul în minutul 16, prin Ozobic. Alb-albaștrii au egalat în minutul 36, prin Andrei Ivan. CSU Craiova a început în formula: 13. Pigliacelli – 18. Vlădoiu, 2. Papp, 6. Screciu, 11. Bancu (cpt.), 8. Mateiu, 14. Crețu, 22. Gustavo, 17. Baiaram, 9. Ivan, 20. Markovic.
Despre meci, Laszlo Balint a spus: „A fost un test foarte util. Chiar dacă am jucat contra unei echipe foarte bune, într-un alt stadiu al pregătirii, ei joacă săptămâna viitoare în preliminariile Ligii Campionilor. Noi am avut niște obiective pe care zic eu ni le-am atins. Efort bun din partea băieților, mă bucur că suntem pe aceeași linie de atitudine și semnalele sunt bune. Au fost momente în care adversarii au pasat mai mult, dar noi am închis spațiile. Mă bucură că până acum nu am avut probleme medicale. Băieții răspund bine atât din punct de vedere fizic cât și tehnico-tactic”.
Bogdan Vătăjelu, intrat pe parcurs, l-a completat: „A fost un meci destul de bun pentru noi contra unei echipe de calitate. Am fost ok azi, putem lua lucrurile bune din meciul ăsta și să reparăm greșelile pe care le-am făcut. Fiecare meci de pregătire este dificil, pentru că în amicale echipele n-au ce pierde. Sunt teste bune pentru noi. Pregătirea decurge normal, am făcut ceea ce trebuia, mai avem câteva zile, sper să încheiem fără accidentări și să fim sută la sută când începe Conference și campionatul”.
În primul meci amical, echipa pregătită de către Laszlo Balint a câștigat meciul cu Arminia Bielefeld (echipă retrogradată în Bundesliga 2), scor 4-1. Pentru CSU Craiova urmează un meci de verificare cu echipa germană de ligă secundă Heidenheim, pe 3 iulie, de la ora 12:00.
CSU se va duela cu Al Duhail în al 4-lea joc de verificare din Austria. Meciul se va disputa miercuri, 6 iulie 2022, de la ora 19:00 (ora României), pe stadionul Neustift și va fi transmis LIVE pe pagina de facebook a clubului oltean.

Politica