vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii i-au snopit pe nemți! Concluzia lui Balint: „Starea de oboseală s-a resimțit!”

Laszlo Balint a debutat cu un succes răsunător contra unei echipe ce evolua sezonul trecut în Bundesliga. Antrenorul rămâne însă ponderat după victoria imensă.

CSU Craiova a bătut Arminia Bielefeld cu 4-1 în primul amical din stagiul austriac. Ivan, dubla lui Markovic și golul lui Roguljic au înclinat decisiv balanța în favoarea alb-albaștrilor, care capătă un moral excelent încă din startul cantonamentului.
După amicalul câștigat categoric, Balint a spus: „Un test util, reuşit, mi-a plăcut în primul rând reacţia băieţilor, după primele două săptămâni, în care volumul de muncă a fost foarte mare, starea de oboseală s-a resimţit, dar am regăsit destul de multe din lucrurile pe care le-am antrenat.
Vrem să aducem nişte principii uşor schimbate faţă de ce a fost sezonul trecut, iar acest proces necesită timp, însă vreau să subliniez reacţia băieţilor, una foarte bună. Jocul de astăzi, destul de consistent în multe momente, a coincis cu rezultatul bun de la final, deşi nu ne lăsăm entuziasmaţi de rezultat. Mă bucură interpretarea băieţilor, atitudinea lor, vreau să aibă foame de performanţă şi de aceea e important fiecare meci amical şi fiecare antrenament.
Mă bucur pentru Markovic, că a reuşit o dublă, dar nu numai el a jucat bine, şi ceilalţi băieţi au făcut o risipă de efort, pe o căldură nespecifică zonei, a fost un impediment. Ţin să felicit echipa, dar mai avem mult de muncă. Sper să folosim din plin acest cantonament, în primul rând să implementăm principiile pe care le dorim şi să ne cunoaştem mai bine, folosim discuţiile colective şi individuale, băieţii au fost receptivi, este un grup bun”.
Antrenorul oltenilor a mizat pe Pigliacelli (46 Lazar) – Vlădoiu (46 Căpăţână), Screciu (62 Brăşfăleanu), Papp (46 Găman), Vătăjelu (46 Bancu) – Mateiu (62 Sala), Vînă (46 Creţu), Gustavo (46 Nistor) – Baiaram (46 Cîmpanu), Koljic (46 Markovic), Ivan (46 Roguljic, 90 Danciu). În următorul amical din Austria, pe 29 iunie, de la 19:30, CSU Craiova va întâlni campioana din Azerbaidjan, Qarabag FK.

Politica