joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cârțu anunță buget extravagant, Rotaru aduce jucători liberi de contract!

Raul Silva este primul jucător care aterizează în tabăra alb-albastră. Balint îi cere patronului jucători de la UTA pentru a aduce titlul în Bănie!

În cadrul unui interviu acordat pentru site-ul clubului oltean, președintele Sorin Cârțu a anunțat că acționarii au suplimentat cu 5 milioane de euro bugetul pentru sezonul 2022-2023.
„Așa din discuțiile pe care le-am avut în primă fază, atunci la investitură, se vorbea de 4, ăăă 7.5 milioane. Până la urmă am găsit înțelegere din partea acționarilor, mergem către 11 milioane 500. În ideea în care în bugetul ăsta nu luăm în calcul să vindem jucători. Indiferent de bugetul de 11.5 milioane pe care l-am amintit, acționarii m-au autorizat să spun că mai avem 1 milion de euro special pentru transferuri, astfel încât să nu influențeze celelalte probleme. Important este să găsim jucătorii care ne interesează și care fac obiectul interesului nostru”, a spus Cârțu.

Balint anunță că negocierile cu Raul Silva s-au finalizat!
Cu un buget extravagant, Rotaru transferă jucători liberi de contract. Primul pe listă este Raul Silva, fundașul brazilian de 32 de ani. Despre el a vorbit și antrenorul imediat după meciul cu Arminia.
„Avem nevoie de întăriri în zona respectivă (n.r. postul de fundaș central). Este un jucător pe care clubul l-a dorit de mai multă vreme și au existat discuții de mai mult timp. Negocierile nu au fost deloc ușoare, dar totul este bine când se termină cu bine. Sperăm să intre cât se poate de repede, pentru că nu poate intra la nivelul echipei. Sper ca la ora primului meci oficial să fie apt din toate punctele de vedere. Este un jucător cu o calitate foarte bună, care evoluează pe un post unde noi aveam nevoie de întăriri”, a declarat Laszlo Balint.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ubbink, în joc de glezne!
Mihai Rotaru nu mai poate face mișcări pe piața transferurilor în taină, așa cum încerca să facă pe vremea în care încă aducea fotbaliști la Craiova. Antrenorul pe care l-a ales are un impresar suficient de interesat de mutările care se pregătesc în Liga 1, Bogdan Apostu anunțând în premieră interesul lui Rotaru pentru olandezul Ubbink de la UTA.
„Există o ofertă concretă pentru Ubbink, dar UTA nu a acceptat suma propusă de Universitatea Craiova. Sunt discuții care privesc cluburile, deoarece este vorba de o sumă de transfer. Ubbink este unul dintre jucătorii buni sau foarte buni pe care UTA i-a propus în sezonul trecut. Am primit destule critici după primele sale două meciuri în România. Fiindcă ar fi un jucător mediocru. Vreau să vă spun că patru jucători străini de la UTA au oferte concrete, pe sume de bani: Ubbink, Otele, Batha și Vukcevic, iar UTA le-a refuzat pe toate, astăzi (n.r. – duminică). Vukcevic, acum un an când l-am adus, nu știa nimeni de el în fotbalul românesc. Acum este un jucător important și interesant. Pentru Otele a fost o ofertă extrem de importantă din Israel și au refuzat-o. Este clar că vor să formeze o echipă bună pentru sezonul următor”, a declarat Bogdan Apostu, la Liga Digisport.

Politica