vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gigi Becali îi suflă lui Rotaru primul transfer! „Am ajuns la un acord cu FCSB!”

Fundașul aflat pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru a ajuns în curtea lui Gigi Becali. Prezența lui Marian Copilu în staff-ul administrativ nu pare o garanție a unui mercato de vis.
Joyskim Dawa va ajunge la FCSB. FC Botoșani e gata să i-l vândă pe fundaș lui Gigi Becali, cel care caută un înlocuitor pentru Iulian Cristea, accidentat la echipa națională. Cluburile s-au înțeles deja, urmând ca fotbalistul să înceapă negocierile cu bucureștenii. Anunțul l-a făcut chiar patronul moldovenilor.
„Ne-am înțeles cu FCSB pentru Dawa. Mai avea oferte de aici și din afară, dar am ajuns la un acord cu FCSB. Luni va ajunge în țară și trebuie să se pună de acord cu FCSB. Dar 90% e rezolvată treabă. Primim o sumă acceptabilă, copilul voia să plece. Avea ofertă de mai multe luni și mă înnebunise. E greu să lupt cu așa ceva la Botoșani. Îmi înțeleg rolul de formator de jucători. Oricum va avea un traseu bun. E un transfer bun pentru FCSB. El va crește, dar va oferi și un plus pentru FCSB”, a spus Iftime, pentru gsp.ro.
Dawa era pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru, cel puțin asta rezultă din ceea ce declarase tocmai Gigi Becali la începutul perioadei de mercato, cum că i-l va lăsa pe fundaș omologului său de la Craiova. În cele din urmă, discuțiile dintre Rotaru și Iftime nu s-au concretizat, așa că jucătorul este cu un pas în curtea lui Becali. În această situație, gruparea craioveană este printre puținele din Liga 1 care nu a făcut transferuri. Ea și-a bucurat fanii prin prelungirea contractelor lui Mateiu și al portarului Denis Rusu, care încă nu a debutat la prima echipă.

Politica