vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Camion cu lemne pentru școală, descărcat la pensiunea directorului

Directorul școlii generale din Isverna, județul Mehedinți, este anchetat după ce, în curtea acestuia a fost găsit un camion cu lemne care trebuia să ajungă la școală. Însă, bărbatul ar fi intenționat să le folosească la pensiunea pe care o administrează. Directorul se apără și spune că transportul ar fi ajuns din greșeală la el în curte, după ce mașina s-a defectat.

La școală ar fi trebuit să ajungă două transporturi cu 38 de metri cubi de lemne. După ce primul transport a fost descărcat, al doilea nu a mai sosit la destinație. A poposit, însă, în curtea pensiunii administrate chiar de directorul școlii. Un localnic a alertat imediat autoritățile, scrie digi24.ro

”Am observat un camion care descărca material lemnos în curtea acestei pensiuni. Ulterior, la jumătate de oră, camionul a plecat. N-aș fi crezut în stare pe nimeni să fure din lemnele copiilor sau din bunurile școlii, dar, din păcate, se mai întâmplă și astfel de chestii”, a spus Marius Răescu, localnic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Directorul școlii se apără și spune că, de fapt, mașina s-ar fi defectat chiar lângă pensiunea lui.

”Primul transport a fost dus direct la școală. După care, la al doilea transport a fost o defecțiune tehnică și, bineînțeles, când m-a sunat și m-am sfătuit cu domnul șofer i-am spus „puteți să le lăsați la mine, este pază”. Le cărăm cu camionetele sau cu tractoarele mai mici, ca să putem să le ducem”, a declarat Marian Balaci, directorul Școlii Generale Isverna.

La fața locului au ajuns imediat polițiștii, care au confiscat lemnul.

”Materialul lemnos în cantitate de 19 metri cubi de diferite specii, ce a fost găsit la pensiunea din satul Seviștea, a fost confiscat și dat în custodia organului silvic în vederea continuării cercetărilor penale. Prejudiciul estimat este de aproximativ 5000 de lei„, a declarat Corina Moraru, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți.

În acest caz, se face anchetă pentru delapidare.

Foto: arhivă

Politica