sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Consilierii locali au refuzat construirea a trei blocuri în Craiova

Consilierii locali din Craiova au respins două proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței extraordinare, de vineri. Astfel, în urma deciziei, trei blocuri de locuințe nu vor putea fi ridicate în Bănie. Două dintre acestea, P+5+6, se doreau a fi construite în cartierul Brazda lui Novac, iar alt bloc, P+5, pe bulevardul Dacia.

„PUZ-ul de pe Bd.Dacia a fost respins în ședință de CL. Consiliul Local nu a aprobat cererea dezvoltatorului de a construi pe o suprafață mult mai mare decât permiteau reglementările existente. Din păcate, nefiind încadrat ca spațiu verde în PUG-ul vechi și depășit al Craiovei, zona va rămâne în continuare construibilă, dar pe o suprafață mult mai mică. În felul ăsta măcar parțial spațiul verde a fost ocrotit”, a transmis consilierul local Eduard Cîrceag.

Doar unul dintre cele trei proiecte de hotărâre care vizau aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru reconsiderarea urbanistică a trecut de votul consilierilor locali. Este vorba de imobilul situat în municipiul Craiova, str. Tufănele, nr. 28. Termenul de valabilitate al Planului Urbanistic Zonal este de 10 ani de la data aprobării.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img
spot_img

Politica