marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Polițiștii doljeni, campioni la minifotbal

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj – IPA Regiunea 1 Dolj, a câștigat, din nou, pentru a 2-a oară consecutiv, turneul internaţional de minifotbal, destinat lucrătorilor din sistemul de ordine publică și siguranță națională, organizat în localitatea Burgas, din Bulgaria, în perioada 3 – 5 iunie a.c.

La acest turneu au participat 18 echipe din Bulgaria, România, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia și Slovenia.

”Văzută drept principala pretendentă și favorită la câștigarea turneului, echipa noastră și-a respectat blazonul, reușind o calificare facilă din grupă, pe care a câștigat-o detașat, smulgând ropote de aplauze, pentru jocul prestat, de la membrii tuturor delegațiilor prezente. Jocul entuziast al echipei noastre a continuat și în sferturile și semifinala turneului, unde a învins echipele de poliție Țarevo și Vidin din Bulgaria, calificându-se în marea finală.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ultimul act al competiţiei, echipa poliţiştilor doljeni a întâlnit echipa IPA Macedonia, care a dovedit că nu întâmplător a ajuns în ultimul act al competiției.

După un meci aprig disputat, poliţiştii doljeni s-au impus cu scorul de 5-2, aducând trofeul de locul I și medaliile de aur.

Politica