vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un nou atac armat în Statele Unite! 5 oameni, răniți în timpul unei înmormântări

Cinci persoane au fost rănite joi, în cursul unui atac armat într-un cimitir din Wisconsin, în nordul Statelor Unite. Incidentul s-a petrecut în timpul înmormântării unui bărbat ucis de poliţie la sfârşitul lunii mai, au potrivit polițiștilor locali.

Poliţia din Racine, un oraş de pe malul lacului Michigan, a spus că „au fost trase mai multe focuri de armă” în cimitir, relatează AFP, citată de Agerpres.

Atacul armat s-a soldat cu cinci răniţi şi a avut loc în timpul înmormântării unui bărbat ucis de poliţie în luna mai, a spus familia victimei la televiziunea locală TMJ4. Unii dintre membrii familiei au fost răniți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Da’Shontay King, un afro-american în vârstă de 37 de ani, a fost împuşcat mortal la 20 mai în urma unui control al poliţiei, în timp ce încerca să fugă după ce fusese văzut cu o armă în mână.

Atacul armat de joi a avut loc la o zi după altul la un spital din Tulsa, Oklahoma, în care patru persoane au fost ucise, şi la mai puţin de zece zile după masacrul a 19 copii şi doi profesori la o şcoală din Uvalde, statul Texas.

După masacrul din Uvalde, în SUA au avut loc peste 20 de atacuri armate cu mai multe victime, potrivit asociaţiei Gun violence archive.

Foto: piqsels

Politica