Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Craiova – FCSB. Bucureștenii au început strategiile: „Echipa e deja stabilită”

Publicat

pe

Meciul dintre CS U Craiova și FCSB se joacă duminică, 8 mai, de la ora 19:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Va fi un meci spectaculos pe teren, ținând cont de faptul că două echipe foarte ofensive se înfruntă, dar și în tribune, acolo unde oltenii au vândut toate biletele.

Mihai Stoica a dezvăluit deja ce jucători va folosi Toni Petrea. Poate fi o strategie a acestuia, pentru a-l induce în eroare pe Reghecmapf sau un moment de sinceritate, ținând cont de faptul că la FCSB nu doar antrenorul decide pe cine trimite în teren.

Cordea o să joace titular. Clar, echipa e deja stabilită. Olaru, Tănase, Cordea, Coman, Popescu. Ies Edjouma sau Şut. Linia de fund n-ai cum s-o schimbi pentru că a jucat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, conform Orange Sport.

Laurențiu Reghecampf spune că presiunea unui stadion plin nu îi va afecta pe elevii lui, ba chiar îi va ajuta. Antrenorul a precizat că nu va menaja niciun jucător, în ciuda faptului că urmează un meci foarte important, cu Sepsi în Cupa României.

În afara faptului că suntem “sold out” și mulțumim fanilor noștri, sunt sigur că toată lumea va aștepta o victorie din partea noastră. Va fi un meci dificil, cred că va fi cel mai important meci, în conjunctura de față. După rezultatul de duminică seară, vom ști foarte multe lucruri. Pentru acest play-off, cred că meciul acesta va fi cel mai important. Noi ne dorim să ajungem pe locul doi. Există și o tradiție între cele două echipe, cred că jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt. Ambiție, devotament, valoarea jucătorilor. Nu avem probleme, avem toți jucătorii pregătiți. Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, ar trebui să fie un avantaj pentru noi. Este un meci deschis oricărui rezultat, nu întâlnim o echipă oarecare. Noi și FCSB am marcat cele mai multe goluri în acest campionat. E o echipă ofensivă, cu jucători care pot pune probleme, dacă au spații. Cred că fiecare echipă va încerca, în fiecare secundă a meciului, să marcheze. Va fi un meci frumos, nu va fi un meci închis. Cred că echipa care va avea parte de cele mai puține greșeli va câștiga meciul. Tactica noastră este să câștigăm meciul, cele trei puncte. Nu înțeleg îngrijorarea unora, am spus că suntem “all in” la acest meci. Ne dorim foarte mult să obținem o victorie cu FCSB. În același timp, nici Cupa nu este un obiectiv de lăsat la o parte, pentru că siguranța locului doi nu este”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.