vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nicolae Ciucă le cere tinerilor să nu mai plece din țară

Nicole Ciucă le cere tinerilor români, de ziua lor, să nu mai plece din țară. Ziua Națională a Tineretului este sărbătorită pe 2 mai, iar Premierul României își dorește ca noile generații să își canalizeze energia penru a face lucruri mărețe în țara lor.

Dragi tineri, voi sunteți prezentul, viitorul și speranța țării noastre.De Ziua Națională a Tineretului, vreau, în primul rând, să vă felicit pentru civism și solidaritate și să vă mulțumesc tuturor pentru idei, inițiative și implicare.An European al Tineretului, 2022 ne oferă ocazia de a mobiliza energiile noastre la nivelul întregii Uniuni, care ne dă șansa de a studia, munci și călători în deplină libertate.Primul lucru pe care îl observ când lucrez cu tinerii este motivația puternică de a veni cu soluții simple și inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toții, fie în societate sau administrație, fie la locul de muncă sau în diverse situații de viață.Sunteți o sursă reală de inspirație, optimism și principala resursă a țării noastre și a societății din care facem cu toții parte.Vă încurajez să vă proiectați un viitor în România și să vă folosiți curajul, perseverența și creativitatea pentru a vă atinge aspirațiile aici, în țară. La mulți ani!”, a fost mesajul lui Nicolae Ciucă.

Proiectul legislativ privind decretarea acestei zile a fost inițiat încă din anul 2004. Un an mai târziu, 2 mai a devenit Ziua naţională a Tineretului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: Facebook

Politica