Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Nicolae Ciucă le cere tinerilor să nu mai plece din țară

Publicat

pe

Nicole Ciucă le cere tinerilor români, de ziua lor, să nu mai plece din țară. Ziua Națională a Tineretului este sărbătorită pe 2 mai, iar Premierul României își dorește ca noile generații să își canalizeze energia penru a face lucruri mărețe în țara lor.

Dragi tineri, voi sunteți prezentul, viitorul și speranța țării noastre.De Ziua Națională a Tineretului, vreau, în primul rând, să vă felicit pentru civism și solidaritate și să vă mulțumesc tuturor pentru idei, inițiative și implicare.An European al Tineretului, 2022 ne oferă ocazia de a mobiliza energiile noastre la nivelul întregii Uniuni, care ne dă șansa de a studia, munci și călători în deplină libertate.Primul lucru pe care îl observ când lucrez cu tinerii este motivația puternică de a veni cu soluții simple și inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toții, fie în societate sau administrație, fie la locul de muncă sau în diverse situații de viață.Sunteți o sursă reală de inspirație, optimism și principala resursă a țării noastre și a societății din care facem cu toții parte.Vă încurajez să vă proiectați un viitor în România și să vă folosiți curajul, perseverența și creativitatea pentru a vă atinge aspirațiile aici, în țară. La mulți ani!”, a fost mesajul lui Nicolae Ciucă.

Proiectul legislativ privind decretarea acestei zile a fost inițiat încă din anul 2004. Un an mai târziu, 2 mai a devenit Ziua naţională a Tineretului.

foto: Facebook

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.