duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Râmnicu Vâlcea, în primele 3 municipii din țară la reabilitare termică prin PNNR

Municipiul Râmnicu Vâlcea este în top 3 municipii din țară care au reușit să acceseze aproximativ toate fondurile disponibile pentru reabilitare termică prin intermediul PNRR. Primarul Mircia Gutău a vorbit într-o conferință de presă despre această reușită, menționând că organizarea buna a făcut în așa fel încât în circa 45 de minute au reușit să obțină aprobare pentru cei 12 milioane de euro, bani pentru izolația termică a blocurilor.

„Am fost dați ca exemplu, fiind în primele 3 municipii din țară care au reușit să atragă aproape absolut toți banii alocați județului de la PNNR. Pentru Municipiul Râmnicu Vâlcea au fost alocați 12 milioane de euro pentru izolația termică a blocurilor. În 45 de minute am luat toți bănuții”, a spus edilul Râmnicului.

În afara mai multor blocuri, municipalitatea a reabilitat termic și a făcut lucrări de modernicare pentru mai multe instituții de învățământ din localitate, printre care Școala Gimnazială nr 4, unde s-au cheltuit 3,5 milioane de euro sau Liceul Energetic, peste 5 milioane de Euro. Deasemenea, sediul Primăriei a fost reabilitat cu aproximativ un milion de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica