joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Altur Slatina își suspendă activitatea

Compania Altur Slatina își va suspenda activitatea începând de luni. Sistarea activității în intervalul 18 aprilie – 1 mai vine în urma conflictului din Ucraina. Practic o mare parte dintre angajați urmează să se trezească cu contractele de muncă suspendate.

Conform gazetaoltului.ro, compania se plânge că înregistrează o scădere a comenzilor.

„Măsurile sunt luate având în vedere situaţia generată de conflictul armat din Ucraina, care a condus la întreruperea activităţii economice din Ucraina, precum şi la instituirea de către comunitatea internaţională împotriva Federaţiei Ruse şi a Belarusului de sancţiuni economice, de restricţii financiare şi de restricţii privind relaţiile economice. Pe fondul evoluţiei conflictului dintre Rusia şi Ucraina, Altur SA înregistrează o scădere a volumului activităţii de producţie cauzată de lipsa comenzilor din partea clienţilor externi (ZF Braking Systems Poland Sp. Z o.o., ZF Automotive Czech s.r.o) care şi-au redus activitatea de producţie, anulând comenzile de achiziţie”, conform unui comunicat al companiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Compania a fost înființată în anul 1979, iar în anul 1991 este transformata in societate pe acțiuni sub denumirea de ALTUR SA. În prezent ALTUR o societate cu capital românesc privat este având un număr de 570 angajati.

Politica