miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ministrul Sănătății: „În iulie sau august se va semna contractul pentru proiectarea Spitalului Regional”

A fost mare agitație în Bănie după ce Ministerul Sănătății a vizitat mai multe unităţi medicale din oraș. Acesta împreună cu primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, și președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, au inaugurat unitatea Funcțională de Arși (UFA) de la SCJU Craiova și cele două săli de operații ale Secției de Chirurgie Cardiovasculară, din cadrul Clinicii de Cardiologie, Ambulatoriul de la Filantropia, dar și Centrul de Oncologie „Sfântul Nectarie” Craiova.

Rafila a afirmat, într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova la sfârșitul vizitei, că 5 din cele 11 oferte pentru proiectarea Spitalului Regional Craiova au fost selectate. Astfel că, în iulie sau în august se va semna contractului pentru proiectarea Spitalului Regional Craiova.

Mă gândesc cu foarte multă speranţă şi încredere la viitorul spital regional din Craiova. Informaţia este următoarea, în momentul de faţă s-a terminat perioada de precalificare, cinci din cele 11 oferte pentru proiectarea acestui spital au fost selectate şi informaţia pe care o am de la colegii mei care se ocupă de acest lucru este că în luna iulie sau august se va semna contractul pentru proiectarea acestui spital. Ştiţi bine că la celelalte două spitale, Iaşi şi Cluj, acest lucru deja s-a întâmplat. Trebuie să intre şi Craiova în linie dreaptă în ceea ce priveşte dezvoltarea Spitalului Regional care este important şi probabil că are şi o semnificaţie atât pentru locuitorii regiunii, cât şi pentru personalul medical”, a declarat Alexandru Rafila.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica