luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reabilitarea Prefecturii Dolj a intrat în linie dreaptă

Prefectura Dolj va fi reabilitată. Proiectul pentru obiectivul de investiţii „Consolidarea, reabilitarea, modernizarea şi eficientizarea energetică a clădirii Palatului Administrativ al judeţului Dolj” a fost depus la finalul săptămânii trecute. Este vorba despre o investiție în valoare maximă eligibilă de 7.075.380 euro, adică 34.829.973,126 lei, conform apelului de proiecte PNRR/2022/C5/B.1.1-“Valul Renovării”.

Potrivit PNL Dolj, fondurile disponibile pentru această măsură au fost epuizate în două ore de la deschiderea sesiunii de depunere, iar în total au fost depuse 178 de cereri.

Este un pas uriaş reuşit de subprefectul Nicuşor Roşca şi iată că toate demersurile întreprinse anul trecut de acesta s-au concretizat într-o reuşită istorică pentru Craiova. Astfel, expertiza tehnică,studiile topografice, studiul geo şi auditul energetic au fost finalizate în termen util pentru depunerea acestui proiect finanțat prin PNRR. Nu s-ar fi putut realiza acest lucru fără mobilizarea personalului Prefecturii Dolj”, se menționează într-un comunicat al PNL Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urmă cu 4 luni, Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, a semnat documente tehnice premergătoare etapei de introducere a proiectului de reabilitare a clădirii Palatului Administrativ al Județului Dolj în PNRR.

Politica