marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Razie pe străzile din Mehedinți: Trei șoferi au rămas fără permis

Trei șoferi au rămas fără permis, iar alte 31 de perssoane au fost sanctionate după ce Polițiști din cadrul Biroului Rutier și Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Mehedinti, s-a acționat pe principalele căi rutiere de intrare/ieșire din localități, zonele pretabile de manifestare a comportamentului agresiv în trafic și punctele cu risc rutier.

Un bărbat a fost prins băut la volan

În urma activităților desfășurate polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic pe Calea Tg-Jiului un bărbat de 49 de ani, din comuna Malovăț, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0.20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit sursei citate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute în vederea anulării sau suspendării 3 permise de conducere.

Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

Pentru contracararea aspectelor negative în trafic și prevenirea accidentelor de circulație poliția rutieră va continua acțiunile și controalele pe sectoarele de drum din municipiu și județ.

Politica