vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Gheorghe Flutur va fi președintele interimar al PNL

Gheorghe Flutur va fi președintele interimar al PNL până la Congresul din 10 aprilie, când ar urma să fie aleasă noua conducere, după ce Florin Cîțu a demisionat, sâmbătă, la presiunea celor care l-au instalat în funcție în urmă cu doar 6 luni.

Surse din partid au declarat pentru HotNews.ro că Gheorghe Flutur va asigura conducerea interimară, el fiind desemnat pentru că este prim-vicepreședintele PNL cu cea mai mare vechime în partid.

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte, duminică, după demisia lui Florin Cîţu de la conducerea partidului. Prim-vicepreşedintele liberal Lucian Bode a anunţat că pe ordinea de zi se va afla un singur punct, convocarea Congresului extraordinar pe 10 aprilie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Florin Cîţu şi-a anunţat, sâmbătă, demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

„Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei. Nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. Din acest moment am demisionat din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal”, a declarat Cîţu.

Şi secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, şi-a anunţat demisia, precizând că intenţionează să renunţe şi la funcţia de ministru al Investiţiilor.

„În zilele următoare, când voi avea posibilitatea să am o discuţie cu domnul Nicolae Ciucă, aş vrea, în urma acestei discuţii, să-mi înaintez demisia şi din funcţia de ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene având în vedere faptul că am plecat într-o echipă care, (…) ca orice echipă, se baza şi pe încredere (…). Sunt convins că, la momentul ăsta, nu mai putem vorbi de acest gen de încredere şi de coeziune de care e nevoie într-o echipă guvernamentală, aşa că voi avea o discuţie cu domnul prim-ministru şi voi face acest gest”, a afirmat Vîlceanu, la sediul PNL.

Politica