vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM: Cod galben de vânt în Oltenia

Meteorologii avertizează că de astăzi, ora 10.00, şi până marţi, ora 10.00, în mai multe zone din ţară vremea va fi deosebit de rece, fiind anunțate chiar ninsori și lapoviță.

Potrivit ANM, vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord și nord-est, unde valorile termice vor fi cu 8-10 grade Celsius sub mediile multianuale. În noaptea de duminică spre luni (3/4 aprilie) și în noaptea de luni spre marți (4/5 aprilie) temperaturile minime vor fi preponderent negative, local sub -4 grade Celsius în special în nordul, centrul și nord-estul țării.

Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol. De asemenea, meteorologii anunţă cod galben de vânt până la ora 22.00 în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, unde vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55… 60 km/h și izolat peste 70… 75 km/h.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ANM precizează că intensificări ale vântului vor fi și în restul țării, cu viteze în general de 45… 55 km/h, iar în Carpații de Curbură și în vestul Carpaților Meridionali, în special pe creste rafalele vor depăși temporar 70… 80 km/h, spulberând zăpada.

Politica