miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tribunele de la Velodrom au fost vandalizate. Polițiștii locali n-au văzut nimic

Tribunele de la Velodrom, din Parcul „Romanescu” au fost dotate cu scaune noi, în urmă cu o săptămână. La scurt timp, acestea au sparte sau chiar rupte. Incidentul a fost observat și taxat, pe Facebook, de viceprimarul Craiovei, Aurelia Filip.

Tribunele de la Velodrom, dotate săptămâna trecută cu scaune noi, au fost deja vandalizate! Așa înțeleg unii cetățeni să se comporte <civilizat>! #nunemaifacembine”, a scris viceprimarul.

Poliția Locală nu a fost în zonă atunci când scaunele au fost rupte, chiar dacă agenții patrulează în Parc, ba chiar au fost dotați cu mașinuțe speciale. Nici camerele de supraveghere din proximitatea Velodromului nu au surprins momentul în care au fost vandalizate noile scaune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Există camere video în vecinătatea Velodromului, dar niciuna nu monitorizează partea de velodrom unde sunt amplasate tribunele. Urmează ca și această zonă să poată fi urmărită pe camerele video, având în vedere lucrările întreprinse în prezent pentru amenajarea Velodromului și montarea noilor tribune”, explică polițiștii locali, citați de reprezentanții Primăriei Craiova.

Politica