duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Adăposturile din Craiova, aproape funcționale. Inundațiile – „mici probleme”

Autoritătile locale din Craiova încă nu au pus la punct toate adăposturile anti-aeriene din oraș. Chiar dacă a trecut mai bine de o săptămână de la termenul limită dat asociațiilor, pentru eliberarea spațiilor, craiovenii nu au siguranța că se pot baza, momentan, pe toate adăposturile. Reprezentanții Primăriei Craiova au verificat dacă adăposturile au fost eliberate și au comunicat faptul că procedura impusă la începutul lunii martie nu a fost respectată de toate asociațiile.

Autoritățile vor face reparații și igienizări, unde este cazul, iar la spațiile inundate se consideră că sunt „mici probleme”. „Este vorba de reparații la instalațiile electrice și sanitare și lucrări de zugrăveli. În adăposturile aflate în subordinea Primăriei ar putea intra aproximativ 20.000 persoane. Dar, pe raza municipiului Craiova, mai sunt și adăposturi private, care aparțin de diferite persoane juridice.

S-au depistat mici probleme de acest fel ( nr. în ceea ce privește inundațiile) în două adăposturi, care vor fi rezolvate în curând. În acest moment, adăposturile sunt funcționale în proporție de peste 85 %. Au fost avertizate mai multe asociații, care ulterior s-au și conformat, dar nu a fost amendată nicio asociație până acum”, a spus Marina Andronache, purtător de cuvânt al Primăriei Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica