duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO/ Accident grav la Călimănești! Un tânăr a murit

Un accident cumplit s-a petrecut miercuri, 9 martie, pe raza localității Călimănești, în zona Păușa, pe centura orașului. Potrivit ISU Vâlcea, un autocamion cisternă și un autoturism au intrat în coliziune frontală. Impactul a fost unul extrem de puternic, șoferul autoturismului rămânând prins între fiarele mașinii. Din păcate, un tânăr în vârstă de 21 de ani fost descarcerată fără semne vitale și leziuni incompatibile cu viața. Medicul de pe Ambulanță a declarat decesul.

Cisterna era încărcată cu hidrogen, 40 de bari din 200 bari posibili. Nu sunt scurgeri pe carosabil, iar pompierii de la ISU au constatat că robineți sunt intacți.

Circulația pe calea ferată este oprită. „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7CC – Centura ocolitoare a orașului Călimănești, județul Vâlcea, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate o cisternă goală și un autoturism. În urma impactului, cisterna s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Circulația rutieră este oprită total, pentru descarcerarea victimei, efectuarea cercetării locului faptei și repunerea pe roți a cisternei”, potrivit Poliția Română.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica