sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reddit blochează orice link care trimite către presa de stat din Rusia

Reddit anunţă că a început să blocheze toate link-urile care duc către site-urile instituţiilor de presă de stat din Rusia postate în orice secţiune a platformei sociale. Această nouă măsură depăşeşte ca impact orice alte restricţii de până acum aplicate de Reddit sau alte reţele sociale, care, în principiu, au vizat doar RT şi Sputnik.

Reddit merge mai departe şi blocheză orice reclamă care îşi are originea în Rusia sau vizează Rusia. Asta după ce a izolat subreddit-ul r/Russia, pentru răspândirea de informaţii false, subreddit care nu mai apare în nicio secţiune a reţelei, ci mai poate fi accesat doar direct, scrie News.ro

Reddit spune că măsurile sunt luate ca sprijin pentru Ucraina şi fac parte dintr-un efort mai larg de combatere a informaţiilor false. Noile măsuri nu vor elimina complet materialele care provin de la instrumentele de manipulare ale Rusiei, care pot fi în continuare promovate prin site-uri proxy. Însă, va limita serios capacitatea de răspândire a informaţiilor false vehiculate de acestea. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica