sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, sigură de podium! Planul lui Reghe pentru play-off: „Să câștigăm toate meciurile!”

Victoria de la Mioveni a consolidat locul 3 în clasament. După înjumătățire, oltenii vor mai avea de recuperat circa 10 puncte, posibil în teorie, mai greu în practică.

CSU Craiova s-a impus la Mioveni la scor de neprezentare, prin reușitele „grădiniței” lui Reghe. Dubla lui Markovic și golul lui Baiaram au adus cea de-a 5-a victorie la rând pentru echipa olteană, care este sigură de faptul că va încheia sezonul regulat pe podium, cu o rundă rămasă de jucat.
Vizibil entuziasmat de victoria din Argeș, Laurențiu Reghecampf și-a felicitat elevii: „Mi-a plăcut foarte mult atitudinea jucătorilor mei. A fost un teren greu, într-o atmosferă nu foarte fericită pentru noi. Jucătorii mei au făcut un meci bun și au înțeles ce le-am spus. Am marcat trei goluri și sunt fericit pentru cele trei puncte. Mai avem o etapă, cu Farul, și sperăm să ne îndeplinim obiectivul. Vom juca în play-off cu echipele din față, trebuie să câștigăm puncte și împotriva lor. Concentrarea e maximă și ne dorim să facem o figură frumoasă în play-off. Eu mi-aș dori să câștigăm toate meciurile”.
Eroul jocului de la Mioveni, Jovan Markovic a spus: „Ne bucurăm că am reușit să câștigăm meciul. Sunt importante cele trei puncte. Mă bucur că am marcat și sper să o țin tot așa. Îmi fac jocul cum trebuie și, dacă marchez, bine, dacă nu, sper să joc cât mai bine în fiecare meci. Pot mai mult și sper să nu se termine aici. Ne lipsesc mulți jucători. Când revin, sper să fim și mai puternici de atât. Am pierdut ușor unele puncte, dar trebuie să luăm de la capăt după fiecare meci și sper ca în play-off să nu mai fie așa. Vrem să terminăm cât mai sus în campionat, să câștigăm Cupa și să marchez cât mai multe goluri”.
Bogdan Vătăjelu a declarat: „Ne dorim să continuăm cu victorii în play-off. La campionat mai sunt matematic șanse, dar cred că este destul de greu. Noi ne dorim să câștigăm meciuri, pentru că jucăm pentru club, pentru noi și este important să prindem un loc de Europa”.
Așadar, Craiova lui Reghe a înregistrat cea de-a cincea victorie consecutivă, care o menține inclusiv în bătălia pentru titlu, cel puțin la nivel teoretic, practic fiind extrem de dificil să recupereze avansul colosal luat de CFR Cluj. În ultima rundă a sezonului regulat, echipa olteană va primi vizita celor de la Farul Constanța.

Politica