sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Dolj. Poștaș cercetat disciplinar după ce a lăsat mai multe trimiteri la un magazin!

O echipă de control condusă de Directorul Regional al Sucursalei de Poștă Craiova, Doru Câplea, s-a deplasat la Ghișeul Poștal Terpezița pentru a verifica activitatea salariaților de la această subunitate, cau rmare a unei sesizări primite vineri dimineața, 25 februarie.

„În urma discuțiilor cu beneficiarii de sevicii poștale nu au fost semnalate abateri în privința procedurii de achitare a prestațiilor sociale sau a comportamentului salariaților poștali (au fost luate declarații de la un număr de 30 persoane alese prin sondaj). Pe de altă parte, s-au găsit și nereguli, în sensul că unul dintre factori nu a respectat în totalitate instrucțiunile poștale privind trimiterile de corespondență simplă (a lăsat la un magazin din satul Lazu un număr de 18-20 trimiteri simple)”, potrivit Poșta Română – Sucursala Regională Craiova.

Acesta urmează să fie cercetat de o comisie de disciplină care va decide și ce sancțiune i se va aplica. Reprezentanții Poștei Române îndeamnă beneficiarii de servicii poștale să sesize instituția ori de câte ori este nevoie și dau asigurări că întotdeauna vor verifica cu promptitudine cele semnalate.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica