luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Investiție de 12 milioane de euro pentru transportul în comun de la Târgu Jiu

Marcel Romanescu a semnat contractul pentru modernizarea infrastructurii de transport în comun de la Târgu Jiu, alături de reprezentantul societății UTI. Valoarea investiției va fi una de 12 milioane de euro, bani din fonduri europene.

În cifre, această investiție înseamnă 12 milioane de euro din fonduri europene pe care noi îi aducem aici, 27 de kilometri de fir de contact, 700 de metri de rețea nouă pe tronsonul Agriculturii – Mall, 186 de stâlpi înlocuiți, 40 de stații moderne, dotate cu echipamente de ultimă generație, 2 stații de redresare reabilitate și o statie de redresare nouă.Mă bucură faptul că se lucrează cu o societate serioasă, cu care am mai colaborat și care mereu a finalizat lucrările înainte de termen. Așa cum am mai spus, această investiție este complementară achiziționării a încă 15 troleibuze, ambele contracte fiind componente ale celui de-al doilea proiect cu finanțare europeană pe mobilitate urbană la Târgu Jiu”, a declarat primarul.

Conform spuselor edilului, la sfârșitul anului 2023, municipiul Târgu Jiu va avea un sistem de transport în comun cu adevărat modern, cu o flota de 35 de troleibuze noi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica