miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târg de Dragobete și Mărțișor la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” propune în perioada 21 februarie – 1 martie, un eveniment cultural tradițional de referință pentru beneficiarii locali. Este vorba despre un Târg de Dragobete și Mărțișor. Timp de 9 zile, în intervalul orar 10:00 – 18:00, la Galeria Vollard, vizitatorii pot alege cadouri pentru cei dragi, de la meșteșugarii, meșterii, artizanii, micii producători, comercianții prezenți la eveniment cu produse confecționate manual, specifice celor două sărbători.

În cadrul acestui Târg sunt disponibile 7 locuri și se pot înscrie persoane juridice (P.F.A., I.I., I.F., S.R.L, S.R.L.-D., S.A., Asociaţie, Fundaţie). Înscrierea se poate face printr-un formular care se găsește pe tradem.ro. Există și anumite criterii pentru înscriere: Produsele oferite trebuie să fie confecționate manual și să corespundă tematicii târgului – Dragobete, Mărțișor. Totodată, meșteșugarii, meșterii, artizanii, micii producători, comercianții trebuie să achite o taxă de 150 lei/ 9 zile.

Participanții la târg trebuie să respecte următoarele reguli:

Policlinica Buna Vestire Craiova
  • Participanții la târg vor respecta programul de funcționare al târgului, respectiv: supravegherea și funcționarea standului: 10:00-18:00.
  • Participanții la târg răspund pentru conservarea obiectelor aflate în spațiul de desfășurare al evenimentului, și al obiectelor de mobilier asigurate de către organizator în starea lor avută la primirea în folosință.
  • Participanții la târg vor respecta prevederile legale în vigoare referitoare la activitatea desfășurată în cadrul târgului.
  • Participanții la târg vor avea în permanență o atitudine profesionistă, amiabilă şi politicoasă către clienți și organizatorii târgului.
  • Participanții la târg vor putea expune obiecte conform tematicii respective, în caz contrar organizatorul târgului are dreptul să blocheze vânzarea produselor neadaptate regulamentului.
  • Participanții care nu respectă codul de conduită nu vor fi admiși la târguri desfășurate de către organizator timp de 2 ani, și vor fi introduși pe lista participanților excluși de la târgurile desfășurate de către organizator.
  • Participanții la târg au obligația să respecte reglementările în vigoare privind combaterea și prevenirea SARS-CoV-2.

Primăria Craiova va face propriul Târg de Mărțișor. Autoritățile locale vor anunța, în perioada următoare, mai multe detalii legate de eveniment.

Politica