duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Polițiștii doljeni au găsit un adăpost pentru două cabaline fără stăpân!

Două cabaline fără stăpân și-au găsit o casă datorită polițiștilor doljeni. Poliţiei Oraşului Dăbuleni, în baza unei sesizări a primăriei Primariei Comunei Calaraşi, au desfăşurat activităţi pentru identificarea a două cabaline care erau văzute lăsate nesupravegheate, în mod frecvent, pe DN 54 A şi pe străzile adiacente, din localitatea Călăraşi.

„Avand în vedere că animalele lăsate nesupravegheate puteau pune în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier şi pentru pentru a preveni eventualele evenimente rutiere, poliţiştii au efectuat verificări atât pentru identificarea animalelor, cât şi a deţinătorilor acestora.

Cabalinele au fost găsite pe DN 54, pe raza localităţii Călăraşi, stabilindu-se că aveau o stare de sănătate bună, însă nu au putut fi identificaţi proprietarii acestora. Astfel, poliţiştii au emis un ordin de plasare a celor două cabaline într-un adăpost, acestea fiind preluate de către reprezentanţii unei asociaţii pentru protecţia animalelor, din comuna Desa”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica