miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marius Tucă, la un pas să fie patronul FCU Craiova! „Balaci trebuia să fie manager general”

Înainte de apariția proiectului lui Mihai Rotaru, Lia Olguța Vasilescu a încercat să intermedieze o colaborare între Tucă și Mititelu pentru salvarea fotbalului din Bănie. De ce a picat totul?

Susținător fervent al Universității Craiova, Marius Tucă a vrut să se implice în salvarea echipei de fotbal, după ce aceasta a fost dezafiliată și exclusă din întrecere. La ProSport Live, ziaristul a mărturisit că a purtat tratative cu Mititelu, intermediate pe primarul Lia Olguța Vasilescu, pentru revenirea fotbalului în Bănie. Primarul avea în plan atunci construirea unui ultra-stadion, fapt care între timp s-a și realizat. Tucă dorea să preia majoritatea acțiunilor de la club și să-l instaleze pe Ilie Balaci manager general cu drepturi depline de decizie. Mititelu s-a opus proiectului, după cum precizează ziaristul, și l-a acuzat că a dorit să-i fure echipa.
„Mititelu a fost un nebun frumos! A luat această echipă din liga a patra și a adus-o în prima ligă, după ce a fost dat afară. Am făcut o întâlnire între Lia Olguța Vasilescu și Mititelu, în biroul ei de la Primăria Craiova. Înainte de asta, am vorbit și cu Ilie Balaci. Am vrut să intru în proiect cu o fundație, Mișcarea de Rezistență, să am 51%. Mă interesa să am majoritatea, iar Mititelu să rămână cu 49%. Iar echipa să fie ajutată, urma să se facă un stadion nou. Am discutat, toate bune și frumoase, foarte deschis primarul orașului Craiova, Mititelu a zis că este interesant. Ca după aceea, el să facă o declarație că eu am vrut să fur Universitatea Craiova, alături de Mircea Sandu. Nu-mi trebuia niciun ban, în nicio calitate! Balaci trebuia să fie manager general, doar cu el am vorbit. Era o șansă extraordinară”, a spus Marius Tucă, la ProSport Live.

Politica