miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova o scoate pe FC Argeș din lupta pentru play-off!

Oltenii s-au distanțat deja la 10 puncte de Dinamo București, ocupanta ultimei poziții retrogradabile

FCU Craiova a câștigat cu 1-0 partida cu FC Argeș, la capătul unui meci pe care l-a dominat copios, de la un capăt la altul. Nu au fost foarte multe șanse de gol, dar faptul că alb-albaștrii lui Napoli au controlat jocul a fost evident. Golul lui Sekou Sidibe, din minutul 60, a făcut diferența și a decis soarta punctelor.
S-a văzut o schimbare radicală de atitudine a jucătorilor după reinstalarea lui Nicolo Napoli la cârma tehnică a echipei. La interviul de la finalul jocului, antrenorul italian a explicat ce a adus nou la echipă: „Felicitări băieților mei, am făcut un meci foarte bun. Am luptat foarte bine, am încercat mereu să câștigăm. Am schimbat modul de joc, vorbesc mereu cu ei pentru a da totul pe teren. Mai avem mult de lucru, e un lot numeros, sunt mulți străini, pe care îi cunosc puțin. De la o zi la alta încerc să-i fac să joace cât mai bine. Urmează un meci foarte greu cu FCSB, dar încercăm să facem un joc bun și poate câștigăm”.
Despre dispariția lui Albu din prima garnitură, Napoli a spus: „Albu a fost cu mine când am promovat din Liga a treia. Va veni și momentul lui, are calități necesare”. Totodată, italianul a comentat și împrumutul lui Mihăilă de la Parma la Atalanta: „Mihăilă e un jucător foarte bun. Parma are mulți jucători tineri. Cred că Mihăilă poate juca bine la Atalanta, care are nevoie de jucători”.
Nicolo Napoli a jucat cu Popa – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Asamoah, V. Achim – Baeten, Sidibe, Van Durmen – Cl. Bălan. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Campagno, Ondaan și Paramatti. În urma victoriei, FCU Craiova ajunge la 22 de puncte din 23 de meciuri și se distanțează la 10 puncte de Dinamo București, echipă ce se află pe loc retrogradabil direct.

Politica