Conecteaza-te cu noi

Gorj

GORJ. Femeie de 42 de ani căutată de Poliție

Publicat

pe

O femeie în vârstă de 42 de ani este căutată de polițiștii gorjeni, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Oamenii legii au fost sesizați chiar de reprezentanţii autorităţii publice din comuna Căpreni.

„Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizaţi de reprezentanţii autorităţii publice din comuna Căpreni, cu privire la faptul că numita BANU MIHAELA-DIANA, de 42 de ani,  din comuna Căpreni, nu ar mai fi fost văzută de 2-3 zile la locuinţă şi nu se cunoaşte unde se află în prezent”, informează IPJ Gorj.

Semnalmente – înălţime de 1,65-1,70 m, greutate aproximativă 65 kg, constituţie atletică, față ovală, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt. Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte purtate de persoana în cauză la momentul plecării şi nici data exactă a plecării voluntare de la domiciliu.

„Orice persoană care poate oferi relații cu privire la identificarea persoanei în cauză, este rugată să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, este mesajul polițiștilor.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.