miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Accident în față la KFC! O persoană a ajuns la spital

Un accident s-a produs în față la KFC pe Bulevardul Carol 1, la intersecția semaforizată cu strada Calea București. Un bărbat de 69 de ani ar fi trecut pe trecerea de pietoni când semaforul era roșu, iar o mașină condusă de un tânăr de 28 de ani l-ar fi lovit.

„În această dimineaţă, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Bulevardul Carol I, din Craiova, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, un autoturism condus de un tânăr de 28 ani, din Craiova, pe Bld Carol 1, la intersecția semaforizată cu strada Calea București, ar fi accidentat un bărbat de 69 ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea străzii la culoarea roșie a semaforului electric destinat pietonilor.

În urma evenimentului rutier, pietonul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Foto: Oltenia Info Trafic Tube

Politica