duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Afumătoare” în Romanești. Primul craiovean amendat în 2022, de Poliția Locală

Poliția Locală Craiova a amendat un cetățean din cartierul Romanești, pentru arderi de deșeuri. Bărbatul le-a spus polițiștilor că voia doar să pună la afumat carnea de porc, dar fumul pe care l-a produs a ajuns în întregul cartier. Cetățeanul a fost amendat cu suma de 1000 de lei.

„Deși susținea că afuma carnea de porc, polițiștii locali au descoperit sursa fumului și motivul ce a dus la afumarea întregului cartier Romanești. Pe strada Râului, o persoană certată cu toate regulile de bun simț și cu prevederile legale, ardea cabluri în vederea obținerii metalului. A fost sancționat cu 1.000 lei și s-a dispus stingerea focului”, informează Poliția Locală Craiova.

Comisariatul Gărzii de Mediu Dolj, ca instituție competentă, urmează să fie informat de polițiștii locali cu privire la incidentul din cartierul craiovean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Poliția Locală are doar posibilitatea să aplice amenzi, în baza unei hotărâri locale emise în 2021 de Consiliul Local, nesemnificative față de fapta acestor persoane, fără a avea atributul de a patrunde în proprietatea respectivă”, au mai transmis polițiștii locali.

Politica