duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Tineri reținuți de Poliție în urma unui scandal petrecut pe străzile din Târgu Jiu

Doi tineri în vârstă de 27 și 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Drăguțești, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare. Totul a plecat de la un accident rutier ce a avut loc pe străzile din Târgu Jiu.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 27 decembrie a.c., tânărul de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi lovit  un alt autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din orașul Bumbești Jiu, În urma evenimentului rutier, tânărul de 29 de ani a abandonat autoturismul condus și a fost urmărit până în incinta unei societăți comerciale, unde cei doi tineri reținuți ar fi distrus geamul ușii de acces”, informează IPJ Gorj.

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, tinerii reținuți urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica