vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un jandarm din Târgu Jiu vinde tricouri purtate de fotbalişti ca să ajute persoane grav bolnave

Jandarmul Bogdan Cornoiu continuă să facă fapte bune. Acesta organizează într-un mod inedit acţiuni umanitare, primind tricouri de la fotbalişti cunoscuţi pe care le vinde, apoi, online prin licitaţie. Banii pe care îi obține sunt oferiţi persoanelor aflate în situaţii dificile.

Bogdan Cornoiu activează în Timișoara, dar a făcut parte și din echipa Jandarmeriei Gorj. Primul caz umanitar în care s-a implicat a fost în urmă cu un an şi jumătate: „Este vorba de un băiat de Deva, care suferea de cancer la gât. A fost operat la Viena şi este bine în prezent, iar acest lucru mă bucură foarte mult“, a spus Bogdan Cornoiu, conform adevarul.ro.

Anul trecut, jandarmul a scos a licitație trei tricouri aparținând unor fotbaliști de la echipe din Liga I, printre care și al mijlocașului de la CSU Craiova, Cristi Bărbuț.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Împreună cu mai mulți colegi, strângem fonduri pentru a ajuta o familie cu mulți copilași a căror casă a fost mistuită de flăcări și trăiesc într-o sală de sport. În acest sens, voi scoate la licitație o parte din tricourile pe care le dețin de la echipe din liga 1 și 2. Prețul de pornire este 200 lei, pentru fiecare tricou. Câștigătorul va fi ales la finalul licitației. Licitația se va desfășura în perioada 18.12-21.12.2020“, a fost mesajul postat de Bogdan, pe pagina lui de Facebook.

În perioada în care activa în carul Jandarmeriei Gorj, Bogdan a salvat două vieți: „A salvat din flăcări un bărbat, iar în anul 2015 a resuscitat o femeie, reușind să o readucă la viață după ce fusese, de asemenea, victima unui incendiu“, a mai transmis Jandarmeria.

Fotbaliştii şi conducerile echipelor au început să îl cunoască pe Bogdan şi îi oferă tricouri pentru cauze umanitare.

„Obţin tricouri de la jucători cunoscuţi de fotbal şi mai am prieteni care au asociaţii şi reuşesc să obţină sponsorizări. Fotbaliştii şi conducerile echipelor au început să mă cunoască, iar pe unii jucători îi cunosc deoarece am jucat şi eu fotbal timp de 12 ani. În urma licitaţiilor, au început să ia ei legătura cu mine. M-au căutat şi mi-au trimis tricouri“, a relatat Bogdan, potrivit sursei citate.

Politica