miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anamaria Prodan explică de ce nu-l dă Rotaru afară pe Reghe! „Va fi out din fotbal, nu din play-out!”

Seria proastă a lui Laurențiu Reghecampf a venit ca o mănușă pentru Anamaria Prodan, care nu pierde niciun prilej să-și atace soțul care a părăsit-o

CSU Craiova a încheiat groaznic anul, cu 7 meciuri la rând fără victorie. În urma rezultatelor mediocre, oltenii au pierdut orice șansă să se bată la titlu, obiectiv trâmbițat de patron în startul sezonului. În acest moment între CSU Craiova, locul 5, și liderul CFR Cluj sunt 25 de puncte, și prin înjumătățire ar rămâne 13, imposibil de recuperat practic.
Firesc, pentru rezultatele sub așteptări responsabil este, alături de jucători, și antrenorul. Iar în fotbal, când lucrurile nu merg bine la o echipă, staff-ul tehnic e sacrificat, pentru că nu o să dai afară un lot întreg. Totuși, Rotaru nu s-a grăbit să-l dea afară pe Laurențiu Reghecampf, artizanul seriei nefaste din această iarnă.
Soția antrenorului de la CSU Craiova consideră că patronul din Bănie nu-l demite pe Reghe din cauza clauzei de reziliere a acestuia, care e de 300.000 euro. Anamaria Prodan a spus pentru Fanatik: „Când mintea ta este cu totul și cu totul în altă parte, când ești preocupat să îți faci amantele cunoscute și să te faci de râs secundă de secundă, zi de zi, e greu să faci performanță. Bine că are clauză de reziliere, altfel era dat afară demult deja. Cred că are clauză vreo 300.000 de euro, dar probabil Rotaru nu are bani acum pentru clauza de reziliere. Vă spun că va fi din ce în ce mai rău… Măcar atât a învățat de la mine, să își pună clauză de reziliere în contract, altfel era dat afară… Dacă continuă așa, va fi out from football, nu în play-out”.
Sorin Cârțu, președintele celor de la CSU Craiova, spune că Reghe va continua pe banca oltenilor. Dar nu o dată cel care e în acte este șef la club a fost luat prin surprindere de cel care conduce de facto clubul, deciziile lui Rotaru de a-i da afară pe Mangia ori Pițurcă fiind aflate de Cârțu din presă. „Mergem cu antrenorul în continuare, va duce până la sfârșit campionatul. Trebuie să vină rezultatele cu care să recuperăm din terenul pierdut. Nu suntem de acord cu situația aceasta, dar trebuie s-o analizăm și să acționăm în consecință.
Antrenorul va avea acum perioada de pregătire și cu siguranță vor apărea rezultatele care să ne facă să recuperăm. Este aiurea dacă mai vorbim de campionat, nu te mai crede nimeni, deși era principalul obiectiv. O echipă care își propune titlul trebuie să aibă puține înfrângeri, noi nu știu dacă avem o medie de 1,5 puncte pe meci. Pauza e binevenită pentru că ne scoate din ritmul ăsta negativ. Trebuie îmbunătățit lotul, plus o analiză fără sentimentalisme. Să pună pe hârtie ce nu i-a convenit și cu ce ar putea să acopere ceea ce vrea să realizeze. De unii te desparți, vin alții, e nevoie de o reîmprospătare. Nimeni nu poate schimba 10 jucători, gândiți-vă că este o perioadă de pregătire de doar două săptămâni. Omogenizarea nu se poate obține în două săptămâni”, a spus Sorin Cârțu la Pro X.

Politica