luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal în Piața Centrală din Târgu Jiu. Un tânăr a fost bătut

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce s-a a bătut un alt băiat în Piața Centrală din Târgu Jiu.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul, în timp ce se afla în zona Pieței Centrale a municipiului Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt tânăr, de 18 ani, din municipiul Motru, pe fondul unui conflict mai vechi. Totodată, în urma incidentului produs, s-a tulburat ordinea și liniștea publică, mai multe persoane prezente la fața locului fiind indignate și deranjate de cele întâmplate”, informează IPJ Gorj.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea odinii și liniștii publice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: arhivă

Politica