duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Criminalul din Piața Centrală din Târgu Jiu, trimis în judecată și cu locuința incendiată

Criminalul din Piața Centrală din Târgu Jiu  a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Acestuia îi sunt aduse acuzațiile de comiterea infracțiunii de omor calificat și şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, și fratele individului a fost trimis în judecată pentru loviri şi alte violenţe.

Între timp, casa celor doi frați a fost afectată de un incendiu, scrie igj.ro. Pompierii au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă și au constat că focul a fost pus în mod intenționat.La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apa și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și o autospecială din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență constituit la nivelul orașului Târgu Cărbunești.

Întreaga poveste a crimei comise în Piața Centrală din Târgu Jiu a pornit în momentul în care atacatorul a avut pretenția să fie despăgubit de victimă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„S-a reţinut că inculpatul D.D., pe fondul unei stări conflictuale legate de dorinţa de a fi despăgubit pentru un pretins afront adus de victima B.R., constând în pretinsa aducere de către victimă a unui concubin pentru fosta concubină a inculpatului susmenţionat, a luat hotărârea fermă ca, în situaţia în care nu i-ar fi fost satisfăcute pretenţiile financiare în cadrul unei judecăţi ţigăneşti, să suprime viaţa victimei susmenţionate,  postând pe o reţea de socializare monologuri în care îşi expunea nemulţumirile şi avertismentele către victimă, ameninţând-o cu săvârşirea unor fapte grave pentru care ar fi urmat să fie condamnat la «50 de ani de închisoare»“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Foto: igj.ro

spot_img
spot_img

Politica