joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cățeii „model” așteaptă să fie adoptați

Perioada sărbătorilor de iarnă aduce sau ar trebui să aducă și fapte bune. Adăpostul canin de la Breasta găzduiește în continuare zeci de suflete care, deși n-au puterea să o spună, își așteaptă stăpânii sau, uneori… sfârșitul. Ajutați de profesioniști, patrupezii din adăpost au avut parte de o ședință foto inedită, care îi face să spere acum la o casă nouă.


Cățeii fără stăpân din adăpostul de la Breasta au avut parte de o ședință foto profesională, în speranța că fotografiile extrem de reușite vor atrage atenția celor care vor să adopte. Fotograful Remus Badea este cel care s-a ocupat de ședința inedită.
„Cățeii noștri au fost zilele trecute protagoniștii unei sesiuni foto profesioniste, realizate de Remus Badea, cu ocazia Crăciunului. Vă lăsăm pe voi să apreciați din fotografii cum s-au distrat blănoșii în cele două ore petrecute în afara padocurilor”, au delcarat reprezentanții adăpostului canin Breasta, care au menționat și criteriile și actele necesare procesului de adopție. „Dacă doriți să adoptați un cățel de la noi, nu uitați: să aveți asupra voastră actul de identitate pentru a putea intra în incintă și a face adopția să aveți asupra voastră certificat verde sau un test PCR negativ în ultimele 72 de ore sau un test antigen negativ în ultimele 36 de ore să veniți la adăpost în timpul orelor de program (luni-vineri, între orele 10.00-14.30, sau sâmbăta și duminica, între orele 11.00 și 13.00)”, au adăugat reprezentanții adăpostului.
Fotografiile cățeilor care au participat la ședință pot fi vizualizate pe: www.facebook.com/100000825673470/posts/4662663063771170/?sfnsn=mo

Politica