joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Concursul pentru funcția de director al SCJU Craiova, anulat!

Concursul pentru funcția de director al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Craiova a fost anulat! Acesta era programat pentru astăzi, 14 decembrie, la ora 10:00, însă luni seara a fost transmis un ordin de la Ministerul Sănătății în care se precizează înlocuirea membrilor Consiliului de Administrație a spitalului motiv pentru care au apărut și modificări în privința comisiei de concurs.

Un singur candidat a fost prezent pentru ocuparea acestui post. Este vorba despre actualul manager interimar al unității spitalicești, Laurențiu Ivanovici. Acesta urma să susțină proiectul de management publicat și pe site-ul instituției.

Președinta comisiei de concurs a primit vești astăzi, la ora 08:30, cu privire la schimbările care au loc în CA-ul instituției și automat în comisia de concurs. Doi dintre membrii CA-ului erau președinte, respectiv secretar în cadrul comisiei de concurs.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fiindcă la concurs nu s-a prezentat un alt președinte și un alt secretat, din noua componență anunțată, proba s-a anulat. Ministerul Sănătății va fi informat despre consecințele emiterii actului administrativ de înlocuire a membrilor CA din cadrul SCJU Craiova, potrivit unui proces verbal încheiat pentru a semnala cele petrecute.

Politica