marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

80% din comuna Afumați va fi asfaltată în următorii 3 ani

Comuna Afumați se poate lăuda cu unele dintre cele mai bine puse la punct proiecte realizate în ultimii ani. Proiecte care au adus comuna doljeană la standarde înalte prin eforturile administrației locale, eforturi confirmate inclusiv de către locuitori. Printre proiectele începute și aflate pe lista administrației se regăsește și asfaltarea comunei. Strâns legată de introducerea apei și canalizării, asfaltarea este un alt proiect de succes obținut de administrația locală. Edilul din comuna doljeană a menționat că în următorii 3 ani, localitatea va fi asfaltată în proporție de 80%.

„În momentul în care am făcut proiectul cu apa și canalizarea, imediat am făcut demersuri și pentru asfaltare. Majoritatea străzilor pe care am pus canalizare au fost și asfaltate. Drumurile rămase neasfaltate au fost depuse pe proiectul <Anghel Saligny>, iar în următorii trei ani, cu tot ce am depus acum vom avea 80% din comună asfaltată, adică toate drumurile care sunt în interiorul comunei. Rămân cele din exterior care au case doar pe o parte și câmp pe cealaltă. Momentan suntem la 50% cu canalizarea, mai avem de realizat rețele de apă și canal în continuare. Prima etapă de asfaltare am făcut-o pe străzi care nu aveau apă și canal, dar vom duce atât apa cât și canalizarea inclusiv pe acele străzi, care nu au putut fi prevăzute în proiect. Sperăm ca în următorii doi ani să fim deja la nivelul localităților dezvoltate din județ”, a declarat primarul din Afumați.

Proiectul pare unul realizabil, iar dovada cea mai bună o reprezintă proiectele trecute care au fost la rândul lor realizate cu succes, comuna doljeană având la acest moment o școală modernă la standarde înalte, cu un teren de sport sintetic și o sală de sport care urmează să fie construită, un centru de permanență funcțional, care deține inclusiv o ambulanță, dar și multe alte proiecte care au fost primite cu laude și apreciere de locuitorii din Afumați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica