vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorin Cârțu: „Asta e vina antrenorului, sau el nu se mobilizează!”

Toate tunurile au fost puse pe Crețu după eșecul din Trivale. Președintele CSU vede și un alt responsabil

CSU Craiova a pierdut cu 3-2 pe terenul celor de la FC Argeș. Momentul psihologic al jocului s-a produs în minutul 12, când Crețu a fost eliminat pentru cumul de galbene. Două faulturi în decurs de patru minute, unul la Șerban, apoi secerarea lui Fatai l-au trimis mult prea devreme pe închizătorul lui Reghe la cabine. CSU avea atunci avantaj de tabelă, luat grație reușitei lui Roguljic. Gazdele au profitat însă din plin de omul în plus pe teren și, în minutul 78, aveau deja avantaj de două goluri. Reparat de Nistor, al cărui gol a diminuat proporțiile scorului, dar n-a influențat soarta punctelor.
La final, Reghecampf a spus: „Întotdeauna e dificil să discuți după meci. A fost un meci frumos, ambele echipe au încercat să câștige. Cred că și în 10 oameni ne-am creat multe șanse, am avut și ghinion. Nu comentez posibilele greșeli de arbitraj. Reacția jucătorilor mei a fost foarte bună, devotamentul, lupta, ocaziile. Ce este foarte rău pentru noi este rezultatul, nu meritam să pierdem.
Greșeli mari mai ales la golul 2, trebuia să jucăm simplu, mai ales că eram în 10 oameni. Dar sunt jucători tineri, care au nevoie de jocuri, de experiență și sunt convins că vor crește”.
La Pro X, Sorin Cârțu a declarat: „E ceva… nu mi-am revenit toată noaptea, nu se poate să-ți bați joc de un asemenea meci. Și nu e prima dată! Toate înfrângerile din campionatul ăsta au venit în urma unor jocuri pe care am dat impresia tot timpul că le-am avut sub control. Și cu Farul, partida de aseară, cu UTA, cu Botoșani. Se creează o stare de autosuficiență și de aici apar greșeli.
Mi-e imposibil să înțeleg cum după două săptămâni de pregătire pentru un meci, iei două cartonașe galbene în 12 minute. Mi-e imposibil să cred că cineva poate să intre cu o asemenea deconectare pe teren, cu o asemenea mentalitate, să strice tot! Asta e vina antrenorului, sau el nu se mobilizează. 
Fiind cartonașul roșu, majoritatea criticilor se îndreaptă spre el, dar nu ai voie, mă, când ai un obiectiv ca al nostru, câștigarea campionatului, să pierzi asemenea puncte. Mereu pierdem puncte foarte, foarte ușor”.

FC Argeș – CSU Craiova 3-2
Au marcat: Fatai 42, Arias 49, Said 78/ Roguljic 6, Nistor 80
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Miguel, Mușat (Arias) – Meza Colli, Raynov, Latovlevici –  Șerban (32 Viana), Istfan (90+4 Dumitru), Fatai (46 Said, 85 Palic). Antrenor: Mihai Ianovschi.
CSU Craiova: Pigliacelli – Căpăţînă (67 Ivanov), M. Constantin, Screciu, Bancu – Nistor, Creţu, Roguljic (55 Baiaram) – Cîmpanu (46 Vlădoiu), Koljic (67 Markovic), Ivan. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.
Eliminat: Crețu 12.
Arbitru: Marian Barbu, stadion: „Nicolae Dobrin”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica