vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Consiliul Județean Dolj contribuie financiar la renovarea Policlinicii din Cimișlia

Bănia a avut oaspeți din Republica Moldova zilele acestea. Aeroportul Internațional Craiova, Stadionul „Ion Oblemenco”, Sala Polivalentă și Centrul Vechi al orașului. Potrivit lui Cosmin Vasile, scopul vizitei a fost contribuția financiară a Consiliului Județean Dolj la renovarea unuia dintre cele mai importante obiective din Cimișlia: Policlinica Raională.

„Timp de două zile, am încercat să le oferim oaspeților din raionul Cimișlia, din Republica Moldova, posibilitatea de a ne cunoaște mai bine și de a descoperi frumusețile județului și ale orașului nostru. Ne-am dorit să le arătăm investițiile de succes ale administrației locale și să le prezentăm proiectele pe care le vom demara, astfel că am inclus pe lista obiectivelor vizitate Aeroportul Internațional Craiova, Stadionul „Ion Oblemenco”, Sala Polivalentă și Centrul Vechi al orașului. Înfrățirea dintre cele două regiuni ne-a determinat să continuăm susținerea dezvoltării comunității din Cimișlia, pe care am început-o încă din 2018.

În acest sens, am hotărât să supun votului consilierilor județeni propunerea de a contribui financiar la renovarea unuia dintre cele mai importante obiective din Cimișlia: Policlinica Raională. În acest sens, Consiliul Județean Dolj va finanța lucrările de reparații ale acoperișului clădirii unității medicale.Colaborarea dintre județul nostru și raionul din Republica Moldova se va concretiza și în programe și schimburi culturale, dar și în proiecte de dezvoltare ale celor două regiuni.”, a scris Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica