vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au căzut bani din cer, în SUA: „Acesta este cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut vreodată”

În Statele Unite ale Americii cad bani din cer. Incidentul, care pare mai degrabă o scenă dintr-un film, s-a petrecut vineri dimineață, 20 noiembrie, pe o autostradă intens circulată din San Diego, California, potrivit bbc.com

Mai multe persoane au fost filmate alergând după bancnotele de dolari care au căzut dintr-o mașină specială de transport valori. Sacii de bani s-au prăbușit pe drum, după ce ușile camionetei s-au deschis în mers dintr-un motiv rămas necunoscut deocamdată.

Videoclipurile de pe rețelele de socializare arată cum banii zburau prin aer în timp ce oamenii se luptă să ridice dolarii împrăștiați peste drum.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția a spus că, pe fondul emoției, mai mulți șoferi și-au abandonat mașinile, au blocat traficul doar pentru a pune mâna pe banii care pur și simplu păreau că pică din cer. Au fost făcute arestări, iar cei care au reușit să adune bani de pe drum au fost îndemnați să-i dea înapoi.

Incidentul s-a petrecut după ce una dintre ușile vehiculului blindat s-a deschis în mers, moment în care mai mulți saci plini cu bani au căzut pe stradă. Videoclipul surprins la fața locului de un martor arată drumul blocat, cu trecătorii jucându-se cu bancnote de 1 și 20 de dolari. „Acesta este cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut vreodată”, spune martorul care a filmat scenele.

Politica